Over mij

Mijn naam is Freddie Driezes en ik ben woonachtig in Apeldoorn. Naast mijn werk als bezorger van medicijnen fotografeer ik graag.


Ik ben tien jaar geleden begonnen met fotografie met een goedkope camera om te kijken of het iets voor mij was. Daarna ging het heel snel, doordat ik het erg leuk vond kocht ik elke twee jaar een betere camera voor nog betere foto’s. Ik ben begonnen met sportfotografie en kreeg daardoor steeds meer mensen die vroegen: “Misschien wil je voor ons wat foto’s maken?" Dat vond ik zó leuk dat ik besloten heb, om ook andere foto’s te gaan maken van mensen en dieren.


Zo fotografeer ik portretten, feesten en partijen, bruiloften, familiefoto’s, op locatie en allerlei sporten.

Mensen fotograferen, of het nou jonge of oudere mensen zijn, zwanger zijn of gaan trouwen, met of zonder huisdier, op het voetbalveld of thuis in de tuin of een park, ik doe het graag. Want mensen worden blij van mooie foto’s.

Door de vele positieve reacties heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik 1 december 2019 mijn eigen bedrijf gestart. Spontane foto’s die niet in een dure studio worden gemaakt, en geen "gemaakte" foto’s zijn mijn specialiteit.

De mensen die ik fotografeer waarderen mijn foto’s en ik krijg leuke reacties en dat is waar ik het voor doe. Veel plezier op mijn nieuwe website en wie weet zien of spreken we elkaar snel.

Freddie Driezes Fotografie is ook te vinden op www.fotograaf-info.nl

Foto geschoten op locatie.

''De mensen die ik fotografeer waarderen mijn foto’s en ik krijg leuke reacties en dat is waar ik het voor doe. ''

Freddie Driezes